פלפל אדום קלוי וסלט שומר
אם יש לך פלפל, ירקות, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: פלפל אדום קלוי וסלט שומר, אורז בסמטי עם שומר קלוי, פלפל, קישואים ודלעת, ו אספרגוס קלוי בתנור וסלט פלפל.
הוראות
פלפלים Char מעל להבה פתוחה או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף פלפלים בשקית נייר 10 דקות. פיל ופלפלי זרע, ולאחר מכן לחתוך לרצועות 3/4 אינץ ' רחב.
להקציף מיץ לימון, שמן, שום, ופלפל מרוסק מיובש בקערה קטנה כדי להתמזג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (פלפלים ורוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים. להביא ההלבשה לטמפרטורת החדר rewhisk לפני השימוש.)
לזרוק נורה שומר פרוס עם חצי רוטב בקערה בינונית. לזרוק פלפלים אדומים עם נשאר רוטב בקערה בינונית אחרת.
מחלקים ירקות בין 4 צלחות. סדר שומר ופלפלים אדומים מעל.
מפזרים שברי שומר שמורים, זיתים, ושבבי פרמזן.
מפזרים מלח ופלפל ומגישים.
למנה: קלוריות, 140; סה "כ שומן, 9 גרם; שומן רווי, 1 גרם; כולסטרול, 1 מ" ג; סיבים, 5 גרם