קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

פלפל אדום קלוי ופטה ברוסקטה

פלפל אדום קלוי ופטה ברוסקטה
פלפל אדום קלוי ופטה ברוסקטה הם אולי המתאבנים שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 51 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם באגט, שמן זית כתית מעולה, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: פלפל קלוי, פטה ובזיליקום ברוסקטה, פלפל קלוי, פטה ובזיליקום ברוסקטה, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.

הוראות

1
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברשת שני הצדדים של כל פרוסת באגט עם שמן זית כתית. מסדרים את פרוסות בגט על תבנית אפייה וטוסט מתחת למטלית, בערך דקה אחת לכל צד; מתבוננים בזהירות כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
בגטבגט
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
הסר פרוסות קלויות ולהניח בצד על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מניחים חצאי פלפל אדום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה; לטגן עד העור חרוך שלפוחיות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מעבירים חצאי פלפל לקערה ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
תן לפלפלים להתקרר ולהפשיט ולהשליך עור מושחר. קוצצים את הפלפלים הקלויים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
7
מערבבים פלפל אדום קצוץ, גבינת פטה, עגבניות שרי, זיתים קלמטה, בצל ירוק, פסטו, 1 כף שמן זית כתית אקסטרה בתולה, מיץ לימון ושום יחד בקערה. למעלה כל פרוסת לחם עם כ 1 כף של התערובת ומפזרים כל מנה ראשונה בקלילות עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
זיתי קלמטהזיתי קלמטה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים ברוסקטה על תבנית אפייה תחת broiler רק עד הציפוי הוא משחי קל תוסס, על 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון