פלפל אדום קלוי ופטה ברוסקטה הם אולי המתאבנים שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 51 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם באגט, שמן זית כתית מעולה, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: פלפל קלוי, פטה ובזיליקום ברוסקטה, פלפל קלוי, פטה ובזיליקום ברוסקטה, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.
הוראות
1
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מברשת שני הצדדים של כל פרוסת באגט עם שמן זית כתית. מסדרים את פרוסות בגט על תבנית אפייה וטוסט מתחת למטלית, בערך דקה אחת לכל צד; מתבוננים בזהירות כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
בגט
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
הסר פרוסות קלויות ולהניח בצד על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מניחים חצאי פלפל אדום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה; לטגן עד העור חרוך שלפוחיות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מעבירים חצאי פלפל לקערה ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
7
מערבבים פלפל אדום קצוץ, גבינת פטה, עגבניות שרי, זיתים קלמטה, בצל ירוק, פסטו, 1 כף שמן זית כתית אקסטרה בתולה, מיץ לימון ושום יחד בקערה. למעלה כל פרוסת לחם עם כ 1 כף של התערובת ומפזרים כל מנה ראשונה בקלילות עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
פלפלים אדומים קלויים
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
זיתי קלמטה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מניחים ברוסקטה על תבנית אפייה תחת broiler רק עד הציפוי הוא משחי קל תוסס, על 1 עד 2 דקות.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.