פלפל אדום קלוי ופטה ברוסקטה הם אולי המתאבנים שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 51 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם באגט, שמן זית כתית מעולה, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: פלפל קלוי, פטה ובזיליקום ברוסקטה, פלפל קלוי, פטה ובזיליקום ברוסקטה, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.
הוראות
1
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברשת שני הצדדים של כל פרוסת באגט עם שמן זית כתית. מסדרים את פרוסות בגט על תבנית אפייה וטוסט מתחת למטלית, בערך דקה אחת לכל צד; מתבוננים בזהירות כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
בגט
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
הסר פרוסות קלויות ולהניח בצד על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
מניחים חצאי פלפל אדום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה; לטגן עד העור חרוך שלפוחיות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
מעבירים חצאי פלפל לקערה ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
7
מערבבים פלפל אדום קצוץ, גבינת פטה, עגבניות שרי, זיתים קלמטה, בצל ירוק, פסטו, 1 כף שמן זית כתית אקסטרה בתולה, מיץ לימון ושום יחד בקערה. למעלה כל פרוסת לחם עם כ 1 כף של התערובת ומפזרים כל מנה ראשונה בקלילות עם גבינת פרמזן.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.