פלפל אדום קלוי ופריטטה עשב טרי
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, וארוחת בוקר צמחונית? פלפל אדום קלוי ופריטטה עשב טרי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לך עלים אורגנו, ביצים, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
יוצקים את השמן למחבת nonstick 10 אינץ ' ומניחים על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות. בינתיים, מוסיפים את המלח, פלפל, פטרוזיליה, עירית, בזיליקום ואורגנו לביצים ומכים היטב.
יוצקים את תערובת הביצים למחבת החמה, מפחיתים את החום לתווך ומבשלים כ-3 דקות, ומדי פעם מושכים את הביצה מצדי המחבת.
מוסיפים את הפלפלים האדומים וגבינת העז, מסירים את המחבת מהחום ומחליקים אותה לחצי העליון של התנור. מבשלים עד למרכז הפריטטה מוגדר, על 12 עד 15 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב 10 דקות. החלק את המרית סביב הקצוות של המחבת, עובד מתחת פריטטה קצת. לנער את המחבת כדי לשחרר את התחתונה להחליק בעדינות על מגש הגשה. חותכים לתוך 12 טריזים, מקשטים עם עלי בזיליקום ומגישים.