פלפל אדום, שום & פקורינו Gougères
פלפל אדום, שום ופקורינו Gougères עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 26 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. אם יש לך מלח, גבינת פקורינו רומנו, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו גבינת צ'דר ופלפל שחור, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 2 סדינים אפייה גדולים.
במעבד מזון, מחית את פלפל אדום עם מים ושום עד התערובת חלקה ככל האפשר, על 2 דקות. מסננים את מחית הפלפל דרך מסננת בסדר להגדיר מעל כוס מדידה, לחיצה קשה על המוצקים עם החלק האחורי של כף כדי לחלץ כמה שיותר מיץ פלפל ככל האפשר; אתה צריך 1 כוס. מוסיפים עוד קצת מים במידת הצורך.
מעבירים את מיץ הפלפל האדום לסיר בינוני.
מוסיפים את החמאה, המלח והפלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומכים בכפית עץ עד שהבצק מתרחק מצדו של המחבת ויוצר כדור חלק ומבריק על הכף. לגרד את הבצק לקערה. באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, להכות את הביצים, 1 בכל פעם, להכות היטב בין תוספות. הכה בפקורינו רומנו וקיין.
זרוק כפיות מעוגלות של הבצק על 1 אינץ ' זה מזה על דפי אפייה מוכנים.
אופים את הדלעת על המדפים העליונים והאמצעיים של התנור במשך כ 20 דקות, או עד נפוח ושחמו; להעביר את סדיני האפייה מלמעלה למטה ובחזרה לחזית באמצע הדרך באמצעות אפייה.
מגישים חם gougres, חם או בטמפרטורת החדר.