קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

פלפל חלפיניו מזוגג חזיר פילה

פלפל חלפיניו מזוגג חזיר פילה
Blackberry Jalapeno מזוגג חזיר Tenderloin עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו חומץ יין, מלח כשר, שימורי פטל שחור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשימורים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות Thumbprint מלאות ריבה כקינוח. נסו אוכמניות מזוגגות בשר חזיר Tenderloin, בשר חזיר צלוי צלוי, ו אוכמניות בלסמי Herbed חזיר Tenderloin (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בשנת גלון בגודל שקית פלסטיק resealable, להמיס 1/4 כוס מלח במים החמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
מוסיפים את החומץ, פתיתי פלפל אדום, סוכר חום, קוביות קרח וחזיר. מלח בדיוק 20 דקות. בשר החזיר הופך קמחי אם הוא ניחן ארוך יותר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
סוכר חוםסוכר חום
קוביות קרחקוביות קרח
חומץחומץ
מלחמלח
חזירחזיר
4
בינתיים, להכין את זיגוג Jalapeno Blackberry.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
זיגוגזיגוג
5
הסר את החזיר מן המלח יבש טפיחה. לשפשף את החזיר עם שמן זית ועונה עם 1 כפית מלח ופלפל שחור סדוק טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
חזירחזיר
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
6
מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
7
מוסיפים את בשר החזיר tenderloin ומבשלים 6 דקות בכל צד, בראונינג באופן שווה ואת הטמפרטורה הפנימית רושם 135 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא. בשלב זה, באופן שווה להפיץ 1/4 כוס זיגוג על החזיר. מבשלים עוד 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
8
הסר את החזיר מחום ללוח חיתוך ולשמור אותו חם משובץ בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
פורסים את החזיר, מסדרים את הפרוסות על מגש הגשה ומגישים עם זיגוג חם שנותר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
חזירחזיר
10
מוסיפים את החמאה לסיר על חום בינוני-גבוה. לאחר נמס, להוסיף את jalapenos ושום ו לטגן במשך 3 עד 4 דקות. מערבבים בריבת אוכמניות ו 1 כוס יין לשלב היטב. מבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
משמרמשמר
חמאהחמאה
שוםשום
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מוסיפים את עמילן התירס לייתר 1/4 כוס יין אדום בקערה קטנה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
יין אדוםיין אדום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
יוצקים את תערובת קורנפלור לתוך המחבת ומבשלים 5 עד 6 דקות יותר. שמור על הזיגוג חם עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Avinyo קאווה ברוט Reserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Avinyo Cava Brut Reserva
Avinyo Cava Brut Reserva
פירות לבנים בהירים לשלב עם הערות טוסט. על החיך היין טרי ותוסס.