קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 5 דק.
מנות18
ציון בריאות11
מגזין

פלפל חריף חזיר מגורר

פלפל חריף חזיר מגורר
חריף ד " ר פלפל חזיר מגורר יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתאים ל-18 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 120 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. אם יש לך סוכר חום, פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-5 דקות. מתכונים דומים: חזיר מגורר חריף, חזיר קרוע וחריף של סינתיה., ו חזיר מגורר מתוק ומתובל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות. מקלפים את הבצל וחותכים אותו לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הניחו אותם בתחתית תנור הולנדי גדול.בנדיבות מלח ופלפל צלי חזיר, ולאחר מכן להגדיר אותו על גבי הבצל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צלי חזירצלי חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים את פחית הפלפלים על החזיר (כוללים את הרוטב.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
יוצקים בשתי פחיות של פלפל ד " ר.
מרכיבים שתצטרך
ד ד " ר פפר
5
מוסיפים סוכר חום למיץ ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
6
מניחים את המכסה בחוזקה על הסיר, ולאחר מכן להגדיר את הסיר בתנור. מבשלים לפחות שש שעות, הופכים את הצלי פעמיים או שלוש במהלך תהליך הבישול. בדוק בשר לאחר שש שעות; זה צריך להיות לחלוטין מתפרק (השתמש שני מזלגות כדי לבדוק.) אם זה לא מתפרק, לחזור לתנור עוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
הסר בשר מן הסיר ומניח על קרש חיתוך או משטח עבודה אחר. השתמש בשני מזלגות לגרוס בשר, השלכת חתיכות גדולות של שומן. מסננים כמה שיותר שומן מהחלק העליון של נוזל הבישול כמו שאתה יכול ולזרוק אותו. החזירו את הבשר הגרוס לנוזל הבישול, והישארו חמים עד שיהיה מוכן להגיש. (ניתן גם לקרר את הבשר והנוזל בנפרד, ולאחר מכן להסיר שומן מוקשה ברגע שהוא קר. ואז לחמם את הנוזל על הכיריים ולהחזיר את הבשר לנוזל להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מגישים על טורטיות קמח חמות. למעלה עם חסה קרועה, עגבניות חתוכות לקוביות, גבינה מגוררת, פרוסות אבוקדו, סלסה, וכל דבר אחר שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
טורטייה קמחטורטייה קמח
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
Dientes De AjoDientes De Ajo