קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 5 דק.
מנות18
ציון בריאות11
מגזין

פלפל חריף חזיר מגורר

פלפל חריף חזיר מגורר
חריף ד " ר פלפל חזיר מגורר יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתאים ל-18 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 120 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. אם יש לך סוכר חום, פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-5 דקות. מתכונים דומים: חזיר מגורר חריף, חזיר קרוע וחריף של סינתיה., ו חזיר מגורר מתוק ומתובל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות. מקלפים את הבצל וחותכים אותו לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הניחו אותם בתחתית תנור הולנדי גדול.בנדיבות מלח ופלפל צלי חזיר, ולאחר מכן להגדיר אותו על גבי הבצל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלי חזירצלי חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים את פחית הפלפלים על החזיר (כוללים את הרוטב.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
יוצקים בשתי פחיות של פלפל ד " ר.
מרכיבים שתצטרך
ד ד " ר פפר
5
מוסיפים סוכר חום למיץ ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
6
מניחים את המכסה בחוזקה על הסיר, ולאחר מכן להגדיר את הסיר בתנור. מבשלים לפחות שש שעות, הופכים את הצלי פעמיים או שלוש במהלך תהליך הבישול. בדוק בשר לאחר שש שעות; זה צריך להיות לחלוטין מתפרק (השתמש שני מזלגות כדי לבדוק.) אם זה לא מתפרק, לחזור לתנור עוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הסר בשר מן הסיר ומניח על קרש חיתוך או משטח עבודה אחר. השתמש בשני מזלגות לגרוס בשר, השלכת חתיכות גדולות של שומן. מסננים כמה שיותר שומן מהחלק העליון של נוזל הבישול כמו שאתה יכול ולזרוק אותו. החזירו את הבשר הגרוס לנוזל הבישול, והישארו חמים עד שיהיה מוכן להגיש. (ניתן גם לקרר את הבשר והנוזל בנפרד, ולאחר מכן להסיר שומן מוקשה ברגע שהוא קר. ואז לחמם את הנוזל על הכיריים ולהחזיר את הבשר לנוזל להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מגישים על טורטיות קמח חמות. למעלה עם חסה קרועה, עגבניות חתוכות לקוביות, גבינה מגוררת, פרוסות אבוקדו, סלסה, וכל דבר אחר שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
טורטייה קמחטורטייה קמח
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Dientes De AjoDientes De Ajo