פלפל טנדרלוין ברוטב פולנטה ופוטנסקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Tenderloin פלפל עם רוטב Polentan ו Puttanesca. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מים, סטייק פילה בקר, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מתובל בשר טנדרלוין עם רוטב פטריות, פלפל טנדרלוין בקר עם פורטובלו-רוטב מרסלה, ו פוטנסקה פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח תירס ומלח בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף מים, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני, ומבשלים, 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
לשפשף סטייקים עם שום; מפזרים פלפל.
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים סטייקים; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מגישים כל סטייק מעל 2/3 כוס פולנטה; כפית 1/2 כוס רוטב פוטנסקה מעל כל סטייק.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.