פלפל צהוב Panzanella מ ' שולחן המשפחה
המתכון פלפל צהוב Panzanella מ ' שולחן המשפחה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 334 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר ופלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט פאנצנלה עם פלפל צלוי, רדיצ'יו בגריל, פלפל חריף + פנצנלה זית, ו סלט עוף צלוי עם פלפל צהוב ופרוסות לימון (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שקוף וזהב קל, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים את הפלפלים ושום ומבשלים עד רך מאוד, כ -30 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום וקריר לטמפרטורת החדר.
בינתיים, מחממים את התנור ל 325 מעלות.
לזרוק את קוביות הלחם עם 2 כפות של השמן ולהפיץ על תבנית אפייה. טוסט עד זהב בהיר, 7 עד 10 דקות; לבדוק אותם לאחר 5 דקות כדי לוודא שהם לא מקבלים כהה מדי. אפשר להתקרר.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת הפלפל וצלפים ולקפל בלחם.
מוסיף את שני vinegars ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם; להפריש במשך כ 15 דקות כדי למזג את הטעמים.
ממש לפני ההגשה, לערבב בעדינות את עלי בזיליקום לטפטף את הסלט עם הנותרים 1/4 כוס שמן.