קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פלפל צהוב Panzanella מ ' שולחן המשפחה

פלפל צהוב Panzanella מ ' שולחן המשפחה
המתכון פלפל צהוב Panzanella מ ' שולחן המשפחה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 334 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר ופלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט פאנצנלה עם פלפל צלוי, רדיצ'יו בגריל, פלפל חריף + פנצנלה זית, ו סלט עוף צלוי עם פלפל צהוב ופרוסות לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שקוף וזהב קל, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הפלפלים ושום ומבשלים עד רך מאוד, כ -30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®שום גויה®
4
הסר מהחום וקריר לטמפרטורת החדר.
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 325 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לזרוק את קוביות הלחם עם 2 כפות של השמן ולהפיץ על תבנית אפייה. טוסט עד זהב בהיר, 7 עד 10 דקות; לבדוק אותם לאחר 5 דקות כדי לוודא שהם לא מקבלים כהה מדי. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
בקערה גדולה, לשלב את תערובת הפלפל וצלפים ולקפל בלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיף את שני vinegars ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם; להפריש במשך כ 15 דקות כדי למזג את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
9
ממש לפני ההגשה, לערבב בעדינות את עלי בזיליקום לטפטף את הסלט עם הנותרים 1/4 כוס שמן.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
דַק-דַק-

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו