פלפל קלוי וקרוסטיני עלי סלרי
המתכון קלוי פלפל וסלרי עלה Crostini מוכן תוך כ 30 דקות,. והוא בהחלט מרהיב טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 223 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו פפריקה, שמן זית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טרוטה צלויה עם דלורית צלויה, אגוזי פקאן ופסטו עלי סלרי, קרוסטיני פלפל אדום קלוי, ו קרוסטיני פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 ° F. בקערה, לזרוק את הפלפלים עם שמן זית, מלח, ופפריקה.
מורחים על תבנית אפייה גדולה וצולים, ערבוב מדי פעם, עד הפלפלים הם מאוד רך ודביק, 25 עד 30 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין; לזרוק את הפלפלים עם עלי הסלרי.
מורחים את פרוסות הלחם בשכבה זוגית על תבנית אפייה וקונים אותם עד הזהב, 1 עד 2 דקות. מיד לשפשף כל פרוסה עם שום טפטוף עם שמן.
כדי לשרת, תלוש את הפלפלים על גבי פרוסות הלחם.
מקשטים כל קרוסטיני עם פילה אנשובי אחד או צלפים, אם תרצה בכך (כ 1/2 כפית לקרוסטיני).
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון