פלפל קלוי סלמון עם רוטב חרדל-עשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון קלוי פלפל עם רוטב שמנת חרדל-עשב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 301 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמיר, שן שום, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: סלמון עם רוטב חרדל-עשבי תיבול, סלמון Sockeye עלומה עם רוטב עשבי חרדל, ו סלמון פלפל חרדל עם רוטב יין אדום.
הוראות
מניחים טופו ושום במעבד מזון, ומעבדים עד חלקה.
מוסיפים שמנת חמוצה, חרדל ומיץ לימון; תהליך עד מעורבב. מערבבים עירית, שמיר, ו 1/2 גרגרי פלפל טחון כפית. כיסוי וצינה.
מניחים את הסלמון, צד העור למטה, על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מברשת פילה עם שמן; מפזרים 1 1/2 כפיות פלפל טחון ומלח.
אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מקשטים עם גבעולים רוזמרין,אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.