קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

פלפלים אדומים קלויים עם צלפים

פלפלים אדומים קלויים עם צלפים
נסו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, פסטה עם פלפלים אדומים קלויים וצלפים, ו פלפלים קלויים עם צלפים ומוצרלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפעל להבות על צורב גבוה.
2
מניחים פלפלים ישירות על גבי להבות צלי, פונה לעתים קרובות עם מלקחיים, עד עורות שחורים לחלוטין, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר קערה לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק או רדיד אלומיניום. אפשר קיטור במשך 10 דקות, ולאחר מכן לקלף ולהשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר גבעולים וזרעים ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
5
חותכים פלפלים לאורך לרצועות 1 אינץ ' רחב ולהוסיף לקערה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים חומץ בלסמי, צלפים, שום ופטרוזיליה. לזרוק בעדינות לשלב העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל, הוספת חומץ יותר לפי הטעם אם תרצה. אחסן פלפלים במקרר במיכל אטום למשך עד שלושה ימים. אפשר לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך