פלפלים אדומים קלויים עם צלפים
נסו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, פסטה עם פלפלים אדומים קלויים וצלפים, ו פלפלים קלויים עם צלפים ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פלפלים ישירות על גבי להבות צלי, פונה לעתים קרובות עם מלקחיים, עד עורות שחורים לחלוטין, 5 עד 8 דקות.
להעביר קערה לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק או רדיד אלומיניום. אפשר קיטור במשך 10 דקות, ולאחר מכן לקלף ולהשליך את העור.
הסר גבעולים וזרעים ולהשליך.
חותכים פלפלים לאורך לרצועות 1 אינץ ' רחב ולהוסיף לקערה.
מוסיפים חומץ בלסמי, צלפים, שום ופטרוזיליה. לזרוק בעדינות לשלב העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל, הוספת חומץ יותר לפי הטעם אם תרצה. אחסן פלפלים במקרר במיכל אטום למשך עד שלושה ימים. אפשר לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.