פלפלים כבושים של SippitySup
הפלפלים החמוצים של סיפיטיסאפ עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 54 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם זרעי כמון, זרעי כוסברה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו פלפלים חריפים כבושים, פלפלים כבושים, ו פלפלים כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
בחר מגוון גדול וצבעוני של פלפל צ ' ילי. גם מתוק וגם חם. פלפלים כמו בננה, פרזנו וחלפיניו נהדרים. אבל תשתמש בדמיון שלך. פורסים את כל הפלפלים בחצי אורך, אפילו הקטנים.
מניחים את הפלפלים ואת פרוסות הבצל לתוך קערה גדולה מאוד. תניח בצד.
הוסף את כל שאר החומרים לסיר גדול, לא תגובתי. מביאים את התערובת לרתיחה.
הסר את המחבת מהחום ולתת לו לקרר כמה במשך כ 5 דקות. ואז העני את הנוזל החם על הפלפלים והבצל. ערבוב כדי מעיל היטב. הנוזל צריך כמעט לכסות את כל החומרים. אם לא להוסיף קצת חומץ יותר.
תן לתערובת להתקרר. לאחר מכן ניתן לכסות את הקערה ולהעביר אותם למקרר. הם יהיו מוכנים לאכול בעוד 4 שעות. אבל הם יהיו במיטבם אם תחכה שבוע לפני שתאכל אותם.אתה יכול לחלופין למקם את הפלפלים והבצל בצנצנת עם שפע של מלח והוא יכול ולאטום אותם על פי נהלים נאותים ולאחסן אלה ללא הגבלת זמן.