קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

פלפלים כבושים של SippitySup

פלפלים כבושים של SippitySup
הפלפלים החמוצים של סיפיטיסאפ עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 54 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם זרעי כמון, זרעי כוסברה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו פלפלים חריפים כבושים, פלפלים כבושים, ו פלפלים כבושים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בחר מגוון גדול וצבעוני של פלפל צ ' ילי. גם מתוק וגם חם. פלפלים כמו בננה, פרזנו וחלפיניו נהדרים. אבל תשתמש בדמיון שלך. פורסים את כל הפלפלים בחצי אורך, אפילו הקטנים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
2
מניחים את הפלפלים ואת פרוסות הבצל לתוך קערה גדולה מאוד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
הוסף את כל שאר החומרים לסיר גדול, לא תגובתי. מביאים את התערובת לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
הסר את המחבת מהחום ולתת לו לקרר כמה במשך כ 5 דקות. ואז העני את הנוזל החם על הפלפלים והבצל. ערבוב כדי מעיל היטב. הנוזל צריך כמעט לכסות את כל החומרים. אם לא להוסיף קצת חומץ יותר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
תן לתערובת להתקרר. לאחר מכן ניתן לכסות את הקערה ולהעביר אותם למקרר. הם יהיו מוכנים לאכול בעוד 4 שעות. אבל הם יהיו במיטבם אם תחכה שבוע לפני שתאכל אותם.אתה יכול לחלופין למקם את הפלפלים והבצל בצנצנת עם שפע של מלח והוא יכול ולאטום אותם על פי נהלים נאותים ולאחסן אלה ללא הגבלת זמן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות