קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

פלפלים ממולאים בקר קלאסי

פלפלים ממולאים בקר קלאסי
פלפלים ממולאים בקר קלאסי נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . גשו לסופר וקנו מלח, ביצים, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז הלבן המיידי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 94%. נסו פלפלים ממולאים בשר, פלפלים ממולאים בבקר, ו פלפלים ממולאים בשר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים פלפלים אדומים במים הרותחים עד מעט מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מסננים ושוטפים פלפלים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מערבבים ביצים, 3 כוסות של רוטב ספגטי, אורז מיידי, בצל, מלח, רוטב ווסטרשייר, ופלפל שחור יחד בקערה. בקר טחון להתפורר לתערובת ומערבבים עד בשר טחון משולב היטב עם תערובת רוטב ואורז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
רוטב פסטהרוטב פסטה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
עומדים פלפלים בתבנית אפייה גדולה וממלאים כל פלפל בתערובת בקר.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
יוצקים 2 כוסות רוטב ספגטי על הפלפלים. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שפלפלים רכים, המילוי מוגדר, ומדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לאמצע פלפל קורא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C), 55 עד 60 דקות. לחשוף ולמעלה כל פלפל עם 1 כף גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה