פלפלים ממולאים גבינה: צ'ילה Rellenos
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פלפלים ממולאים גבינה: צ'ילה Rellenos. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 230 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 58 דקות. אם יש לכם פלפלים אנהיים, קמח תירס, שמן זרעי ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קינואה ממולא צ'ילה Rellenos, פלפלים ממולאים Poblano (Chiles Rellenos), ו Pimentones Rellenos (פלפלים ממולאים בסגנון קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מברשת פלפלים עם 2 כפות של השמן (שמירה על מאזן השמן) וצולים עד מושחר, כ 10 דקות.
הסר ומכסה מחבת צלייה עם נייר או להשתמש מלקחיים כדי להעביר פלפלים לשקית פלסטיק.
בואו "להזיע" במשך 15 דקות. זה יעזור לך להסיר את העור מן הפלפל.
בקערה קטנה, מערבבים גבינת ג ' ק, גבינת עיזים, טימין, רוזמרין, ומרווה, ומועכים יחד.
לקלף עור חרוך מפלפלים וכאלה כל פלפל עם כ 2 כפות של תערובת גבינה / עשב.
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות על חום בינוני במחבת גדולה.
מורחים קמח תירס כחול על פיסת נייר שעווה וגליל ממולאים פלפלים למעיל עם קמח תירס. פלפלים מצופים בצדדים, משאירים ללא הפרעה למשך 2 הדקות הראשונות כדי לאפשר לקמח התירס להשתלב על פני הפלפלים ולאפשר לתהליך הקרמליזציה להתחיל למנוע את הריסוס מקמח התירס.
להעביר מגש ולתת לנוח במשך 5 דקות לפני ההגשה.