פלפלים ממולאים עם הודו וירקות
אם יש לכם תיבול, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מצוין. נסו פלפלים ממולאים עם קינואה, ירקות בגריל ורוטב פסטו, פלפל הודו ממולא, ו הודו ממולאים פלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לעטוף את פלפלים ירוקים בנייר אלומיניום, ומניחים בתבנית אפייה.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש.
במחבת מעל חום בינוני, לבשל את טורקיה עד חום שווה. תניח בצד.
מחממים שמן במחבת ומבשלים בצל, פטריות, קישואים, פלפל אדום, פלפל צהוב ותרד עד למכרז. החזר את טורקיה למחבת.
מערבבים את העגבניות ואת רסק עגבניות, ומתבלים עם תיבול איטלקי, אבקת שום, מלח ופלפל. תמלא את הפלפלים הירוקים בתערובת המחבת.
החזירו את הפלפלים לתנור והמשיכו לבשל 15 דקות.