פלפלים ממולאים קלאסיים
פלפלים ממולאים קלאסיים יכולים להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן וללא חלב שחיפשתם. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, רוטב ספגטי ללא בשר, בצל ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון ספונקולרי של 69% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פלפלים ממולאים אפויים , פלפלים ממולאים שעועית שחורה וגבינה , ופלפלים ממולאים מקסיקני Blast Of Color .
הוראות
חותכים את החלק העליון של הפלפלים וזורקים; להסיר זרעים. בסיר גדול מבשלים פלפלים במים רותחים במשך 5 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים.
בקערה מערבבים את הביצה, 1/4 כוס מרוטב הספגטי, האורז, הבצל, המלח, רוטב ווסטרשייר ופלפל. מפוררים בשר בקר על התערובת ומערבבים היטב. מכניסים לפלפלים.
מניחים ב-1-1/2-Qt לא משומן. צלחת אפייה.
יוצקים את הרוטב הנותר על הפלפלים. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות.