פלפלים צמחוניים ממולאים
פלפלים ממולאים צמחוניים לוקחים בערך שעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 384 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. גשו לסופר וקנו אורז חום, רוטב ווסטרשייר צמחוני, שרי בישול ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . עם ציון של 70% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פלפלים ממולאים צמחוניים , פלפלים ממולאים צמחוניים ופלפלים ממולאים צמחוניים .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). בסיר מביאים 3 כוסות מים לרתיחה. מערבבים פנימה אורז. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 40 דקות.
בינתיים, ליבה וזרע פלפלים ירוקים, משאיר את התחתית שלמה.
מניחים פלפלים בכלי מיקרוגל עם כ-1/2 אינץ' מים בתחתית. מכניסים למיקרוגל גבוה למשך 6 דקות.
במחבת קטנה מביאים לרתיחה רוטב סויה, יין ורוטב ווסטרשייר.
מוסיפים טופו ומבשלים עד שהנוזל נספג.
שלבו אורז (לאחר שהתקרר), טופו, חמוציות, אגוזים, גבינה, מלח ופלפל; מערבבים ואורזים היטב לפלפלים. החזירו את הפלפלים לכלי שבו חיממתם אותם לראשונה במיקרוגל ואופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, או עד להשחמה קלה מלמעלה.
בינתיים, בסיר קטן על אש נמוכה, מערבבים רוטב עגבניות וסוכר חום; לחמם עד חם לכל אורכו. כף רוטב על כל מנה.