פלפלים קלויים במרינדה, זיתים וגבינה
אם יש לכם יוונית, פטרוזיליה, עלי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-35 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו פלפלים קלויים במרינדה, זיתים וגבינה, זיתים במרינדה הדרים עם פלפלים קלויים, ו גבינה במרינדה עם פלפלים וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
פלפלים צלויים עם צמרות על 5 סנטימטרים מחום, מפנה מדי פעם, עד העור הוא blistered באופן שווה השחמה.
מניחים פלפלים בשקית ניילון וסוגרים בחוזקה.
הסר עור, גבעולים, זרעים וממברנות מפלפלים.
חותכים פלפלים לרצועות 1/4 אינץ'.
מניחים פלפלים, זיתים וגבינה בקערת זכוכית או צנצנת.
לנער את שאר החומרים במיכל מכוסה היטב; לשפוך על תערובת פלפל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות כדי לערבב טעמים, ערבוב מדי פעם.
אחסן בחוזקה מכוסה במקרר עד 2 שבועות.