אם יש לכם יוונית, פטרוזיליה, עלי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-35 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו פלפלים קלויים במרינדה, זיתים וגבינה, זיתים במרינדה הדרים עם פלפלים קלויים, ו גבינה במרינדה עם פלפלים וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר שליטה בתנור לצלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
פלפלים צלויים עם צמרות על 5 סנטימטרים מחום, מפנה מדי פעם, עד העור הוא blistered באופן שווה השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3
מניחים פלפלים בשקית ניילון וסוגרים בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
בואו לעמוד 20 דקות.
5
הסר עור, גבעולים, זרעים וממברנות מפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
חותכים פלפלים לרצועות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
7
מניחים פלפלים, זיתים וגבינה בקערת זכוכית או צנצנת.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
לנער את שאר החומרים במיכל מכוסה היטב; לשפוך על תערובת פלפל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות כדי לערבב טעמים, ערבוב מדי פעם.