פלפלים קלויים וגבינת פקורינו
פלפלים קלויים וגבינת פקורינו עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 207 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, פלפלים, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו), ברוקולי קלוי עם שקדים קלויים, לימון וגבינת פקורינו, ו חרדל ירוק ובצלוי שום פסטו עם פקורינו-גבינת רומנו (מתכונים דומים).
הוראות
צולים את הפלפלים בשלמותם תחת מבער, ארובה או גריל, הנעים מדי פעם עד שהעורות מתפוצצים בכל מקום, כ-7 עד 8 דקות בכל צד. כאשר עור הפלפל שחור, מניחים פלפלים בשקית נייר מכולת, ומאפשרים לאדים לשחרר את העורות במשך כ -15 דקות. לקרוע בחזרה את הקצוות של שקית המכולת לקלף את העור מושחר את הפלפלים ישר לתוך השקית לניקוי קל.
הסר את הזרעים וקרע כל פלפל לתוך 6 חלקים.
שים את הפלפלים על מגש וטפטוף עם שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מגישים עם פרוסות פקורינו ופטרוזיליה טרייה.