פלפלים קלויים עם רוטב צלפים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם רסק אנשובי, פלפלים, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו פלפלים אדומים קלויים וכרובית עם ויניגרט צלפים, אספרגוס קלוי עם רוטב צלפים, ו לבבות רומיין עם פלפלים קלויים ורוטב קברלס (מתכונים דומים).
הוראות
1
צולים את הפלפלים מעל להבת גז או גריל או מטגנים אותם, פונים עם מלקחיים, עד חרוך בכל רחבי, על 10 דקות. כאשר הפלפלים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, למשוך את העור.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
ציוד שתשתמש בו
גריל
מלקחיים
2
הסר את הגבעולים, זרעים, וצלעות.
מרכיבים שתצטרך
זרעים
צלעות
3
חותכים את הפלפלים לאורכו לרצועות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
4
בקערת זכוכית גדולה או נירוסטה, באמצעות מזלג, מערבבים יחד את מיץ הלימון, רסק אנשובי, חומץ, מלח ופלפל. מערבבים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
מיץ לימון
חומץ
פלפל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים את הפלפלים והצלפים וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
צלפים
1
הוסף פחית קטנה של טונה סחוטה.
מרכיבים שתצטרך
טונה
2
קיצור דרך: כדי לצלות את הפלפלים במהירות ועם בלגן קטן, לעמוד אותם זקוף לחתוך את הבשר מכל אחד מארבעת הצדדים, עוזב את הגבעול, הזרעים, הליבה מאחורי.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
זרעים
3
שים את הפלפלים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום, בצד חתוך למטה, ומטגן עד חרוך. לקלף את העור המושחר.