קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

פנה אפוי עם ירקות קלויים

פנה אפוי עם ירקות קלויים
פנה אפוי עם ירקות קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 107 אוהדים. אם יש לכם קישואים, עשבי תיבול דה פרובנס, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פנה אפוי עם ירקות קלויים, פנה אפוי בריא עם ירקות קלויים, ו פנה אפוי עם תבשיל ירקות צלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
על תבנית אפייה, לזרוק את הפלפלים, קישואים, סקווש, פטריות, ובצל עם שמן זית, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, ועשבי תיבול יבשים. צולים עד מכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול יבשיםעשבי תיבול יבשים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הפסטה ומבשלים כ 6 דקות. מאז אתה תהיה בישול הפסטה בפעם השנייה בתנור, אתה רוצה לוודא בפנים הוא עדיין קשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
בקערה גדולה, לזרוק את הפסטה מנוקזת עם ירקות קלויים, רוטב מרינרה,גבינות, אפונה, 1/2 מלח כפית, ו 1/2 פלפל כפית. באמצעות כף עץ, מערבבים בעדינות, עד שכל הפסטה מצופה ברוטב והמרכיבים משולבים.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים את הפסטה למחבת משומנת 9 על ידי 13 אינץ'. למעלה עם הנותרים 1/3 כוס פרמזן וחתיכות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
אופים עד העליון הוא זהב וגבינה נמס, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה