קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

פנה אפוי עם שתי גבינות ברוטב פלפל קלוי

פנה אפוי עם שתי גבינות ברוטב פלפל קלוי
פנה אפוי עם שני גבינות ברוטב פלפל קלוי דורש מסביב 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 397 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא את פפר, פנקו, פונטינה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: פנה דגנים מלאים ברוטב פלפל אדום קלוי, כרובית וצלפים {בגידה}, פנה עם רוטב עגבניות ופלפל מתוק (פנה Saporite "Il Frantoio"), ו פלפל אדום צ'וריסו אפוי מק וגבינה.

הוראות

1
תנור חימום עד 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מעיל 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת עם ספריי בישול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום גבוה; מוסיפים אטריות, ומבשלים 7 דקות או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
לנקז ולהניח בצד.
5
הפחת את החום לבינוני; הוסף מרגרינה ובשל עד שמרגרינה תימס.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
6
מוסיפים קמח, מלח ופלפל; מבשלים 1 עד 2 דקות עד שהקמח מתחיל להשחים. מערבבים בחלב, 1/2 כוס בכל פעם, לטאטא היטב כדי להבטיח רוטב חלק. מערבבים בגבינות; להקציף עד נמס לחלוטין. מערבבים אטריות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
העברת תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
אטריות למעלה עם פירורי לחם; אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד העליון מתחיל חום וגבינה תוססת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בעוד אטריות אופות, מניחים פלפל קלוי ויוגורט בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
טפטוף על ריבועים של אטריות אפויות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת