תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פנה עם אספרגוס, אפונה, פטריות ושמנת. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. לך לחנות ותביא שמנת כבדה, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פנה עם עוף, פטריות בר ואפונה, פנה עם אספרגוס, מרווה ואפונה, ו פנה עם אספרגוס, מרווה ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק גריל.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
2
מברישים את האספרגוס בשמן זית ומתבלים קלות במלח ופלפל. גריל את האספרגוס על חום גבוה, מסתובב, עד שהוא חרוך קלות מאוד רך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
חותכים את האספרגוס לאורכים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
4
במחבת גדולה מאוד, עמוקה, מחממים את 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
6
מוסיפים את השיטאקה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים פעם או פעמיים, עד שהפטריות זהובות ועדינות, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
7
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מעט מופחת, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מסננים את הפסטה, בהזמנת 3/4 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
10
מוסיפים את הפסטה למחבת יחד עם האספרגוס, אפונה וגבינה מגוררת וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
רוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מוסיפים את מי הפסטה השמורים ומבשלים, משליכים, עד הפסטה מצופה יפה. מתבלים את הפסטה במלח ופלפל ומערבבים את הפטרוזיליה.