קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות28
מגזין

פנה עם אספרגוס, אפונה, פטריות ושמנת

פנה עם אספרגוס, אפונה, פטריות ושמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פנה עם אספרגוס, אפונה, פטריות ושמנת. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. לך לחנות ותביא שמנת כבדה, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פנה עם עוף, פטריות בר ואפונה, פנה עם אספרגוס, מרווה ואפונה, ו פנה עם אספרגוס, מרווה ואפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק גריל.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
2
מברישים את האספרגוס בשמן זית ומתבלים קלות במלח ופלפל. גריל את האספרגוס על חום גבוה, מסתובב, עד שהוא חרוך קלות מאוד רך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
חותכים את האספרגוס לאורכים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
4
במחבת גדולה מאוד, עמוקה, מחממים את 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
6
מוסיפים את השיטאקה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים פעם או פעמיים, עד שהפטריות זהובות ועדינות, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
7
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מעט מופחת, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מסננים את הפסטה, בהזמנת 3/4 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
10
מוסיפים את הפסטה למחבת יחד עם האספרגוס, אפונה וגבינה מגוררת וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מוסיפים את מי הפסטה השמורים ומבשלים, משליכים, עד הפסטה מצופה יפה. מתבלים את הפסטה במלח ופלפל ומערבבים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
12
מגישים מייד.