פנה עם ארוגולה ופסטו אגוז
פנה עם פסטו ארוגולני ואגוז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 559 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חתיכות אגוז, קרקע, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. נסו פיסטוק ארוגולה פסטו עם פנה וsauteed Broccolini, פנה עם פיסטוק ארוגולה פסטו וירקות מזוגגים בלסמית, ו פסטו אגוז ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מעל חום בינוני שום לבשל בשמן 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת מלמעלה תנור. מלא את מעבד המזון עם ארוגולה, ארוז באופן רופף.
מוסיפים אגוזי מלך ו 1/2 של השמן החם ושתי שיני שום לארוגולה במעבד.
מוסיפים אגוז מוסקט, מלח ופלפל לקערת המעבד, מניחים מכסה במקום וטוחנים את התערובת למשחה עבה.
הוסף כל ארוגולה שנותרה למעבד וטחון לתוך הדבק על ידי פועם המעבד שוב.
העברת רסק ארוגולה לקערת פסטה גדולה. מערבבים את השמן שנותר ואת הגבינה. לטעום רוטב פסטו ולהתאים תבלינים.
בזמן בישול פנה כדי לארוז כיוונים עבור אל דנטה, לצפות את הזמן. לאחר כ 6 דקות, מוסיפים שעועית ירוקה לסיר הפסטה. השעועית תבשל יחד עם פסטה 2 או 3 הדקות האחרונות.
מסננים פסטה ושעועית יחד במסננת ואז מעבירים פסטה ושעועית חמה לקערת הפסטה עם הפסטו בתחתית. לזרוק פסטה ושעועית עם פסטו במשך 2 עד 3 דקות לשלב באופן שווה את הפסטה ושעועית עם רוטב פסטו.