פנה עם חמאה חומה, ארוגולה וצנוברים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, חמאה, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. מתכונים דומים: ניוקי חמאה חום עם תרד וצנוברים, ניוקי חמאה חום עם תרד וצנוברים, ו Orecchiette עם חמאה חומה, ברוקולי, צנוברים, בזיליקום.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור ההלבשה: בקערה קטנה, לטאטא יחד את שמן הזית, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח ופלפל עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעליים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
עבור הפסטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
מסננים ושומרים על כוס 1 של מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
במחבת גבוהה צדדית, לטאטא את החמאה על חום בינוני עד מומס. מבשלים עד קצף. המשך לבשל עד החמאה יש ארומה אגוזים והופך צבע קרמל, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את הפסטה, הרוטב, ארוגולה, עגבניות, פרמזן, צנוברים וצלפים. לזרוק עד מצופה, הוספת מי פסטה שמורות, 1 כף בכל פעם כדי לשחרר את הרוטב, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב