פנה עם ירקות האביב
פנה עם ירקות האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם אספרגוס, פסטה פנה, אפונה הצמד סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: פנה עם ירקות האביב, פנה עם מורלים וירקות האביב, ו פנה עם שרימפס, פטה וירקות אביב.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים אספרגוס ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים אפונה, ומבשלים 2 דקות נוספות.
העברה לקערה גדולה; להפריש.
מוסיפים פסטה למים רותחים ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
מניחים פסטה בקערה עם אספרגוס ואפונה. לזרוק עם שמן זית, פרמזן, מלח ופלפל.