פנה עם נקניק ורוטב עגבניות
פנה עם נקניק ורוטב עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 15 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, פרמג'יאנו-רג' יאנו ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פנה עם נקניק חריף-רוטב עגבניות, פן Rigate עם נקניק חריף וקישואים ברוטב שמנת עגבניות, ו פנה עם רוטב עגבניות ופלפל מתוק (פנה Saporite "Il Frantoio") (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן להוסיף בשר נקניק ומבשלים, ערבוב לשבור חתיכות גדולות, עד הבשר משחימים ופשוט מבושל דרך, 5 עד 7 דקות.
מעבירים בשר לקערה באמצעות כף מחוררת ומוסיפים פלפל ושום לשומן במחבת. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד פלפל הוא רק רך ושום הוא זהוב, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים יין ונקניק ומבשלים, מגרדים חתיכות חומות על תחתית המחבת עם כף עץ, עד הנוזל מצטמצם בחצי, כ 2 דקות.
מוסיפים עגבניות עם מיץ ופלפל שחור שלהם ומבשלים, לשבור עגבניות עם כפית, עד שהרוטב מתעבה מעט, 6 עד 8 דקות.
בעוד הרוטב מתבשל, לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה. להזמין 1/2 כוס פסטה-בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת ולחזור לסיר.
מוסיפים רוטב וגבינה לפסטה וזורקים למעיל.
מוסיפים מי בישול במידת הצורך כדי להרטיב. פסטה העונה עם מלח ופלפל ומגישים עם גבינה נוספת.