קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות88
מגזין

פנה עם נקניק, שום וברוקולי ראבה

פנה עם נקניק, שום וברוקולי ראבה
אם יש לכם ברוקולי rabe, שיני שום, נקניק טורקיהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פנה עם נקניק וברוקולי רב, נקניק עוף וברוקולי רבה פנה, ו פסטה מחיטה מלאה עם ברוקולי ראבה ונקניקיות.

הוראות

1
מבשלים ברוקולי rabe במים רותחים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר עם כפית מחוררת לצלול לתוך מי קרח; לנקז היטב. קוצצים גס. להחזיר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3
להוסיף פסטה; לבשל על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
5
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר תרמילים מנקניק.
מרכיבים שתצטרך
7
הוסף נקניק למחבת; לבשל 4 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
8
להוסיף שום; לטגן 1 דקה. מערבבים ברוקולי rabe; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פסטה, נוזל בישול שמור, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Poggerino קיאנטי Classico Bugialla Riserva עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 44 דולר לבקבוק.
Poggerino קיאנטי Classico Bugialla Riserva
Poggerino קיאנטי Classico Bugialla Riserva
צבע אדום בהיר אודם. על הערות האף של אוכמניות, עור, דובדבנים ודומדמניות אדומות עם מגע של שוש, גרפיט וטבק. טאנינים מתוקים ועקביים.