פנה עם קישואים מטוגנים, זהב שמש וארוגולה
פנה עם קישואים מטוגנים, זהב שמש וארוגולה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר ופלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-81 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו פנה עם לובסטר, תירס, קישואים וארוגולה, Farfalle עם קישואים ורוטב עגבניות זהב שמש, ו פריחת קישואים מטוגנת עם ירקות בגריל Panzanellan וסלט ארוגולה התינוק (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את פרוסות הקישואים וזורקים אותם למעיל בשמן. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך מאוד ומתחיל חום, 15 עד 20 דקות. מערבבים לעתים קרובות יותר בסוף כדי למנוע את הקישואים מלהישרף.
באמצע בישול הקישואים, מוסיפים את הפנה למים הרותחים. לבשל במשך חמש דקות, ולאחר מכן להוסיף את ארוגולה. מבשלים עד הפסטה היא אל דנטה, עוד ארבע עד חמש דקות. בסיום, לשים בצד רבע כוס של מי הפסטה, ולאחר מכן לנקז פסטה ו ארוגולה במסננת.
השתמש בכף עץ ולהזיז את הקישואים לצד המחבת.
מוסיפים פתיתי שום ופלפל אדום, מערבבים היטב ומבשלים עד ריחני, על 15 שניות.
מוסיפים עגבניות ומערבבים בפרוסות קישואים. מבשלים עד שהעגבניות רכות, אבל לא התמוטטו, בערך דקה. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הפסטה והארוגולה למחבת, יחד עם מי הפסטה. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל מצטמצם, ואת הפסטה מצופה ברוטב.
טעם של מלח ופלפל, ולהתאים במידת הצורך. מחלקים את תערובת הפסטה בין ארבע צלחות.
מפזרים עם פרמזן מגורר ומגישים.