טורקיה מחדש חשיש
טורקיה מחדש חשיש עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתאים ל-6 מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 277 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. אם יש לכם פלפל, פלפל קאיין דאש, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בלחם התירס אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחבת לחם תירס סנדלר תפוחים כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 35 דקות. מתכונים דומים: טורקיה חשיש, טורקיה חשיש, ו טורקיה חשיש.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את הנקניקיה למחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מבשלים, שוברים את הנקניק לחתיכות בעזרת מרית או כף, עד שהוא מתחיל לוותר על חלק מהשומן שלו, בערך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים לנקניק את הבצל, הג ' לפנו והפלפלים ומבשלים עד שהם רכים ושקופים, כ -5 עד 6 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומגבירים את האש לגבוהה. מבשלים עד שתפוחי האדמה שחומים מעט, כ -3 עד 4 דקות.
מוסיפים את השעועית השחורה, לחם התירס והודו ומבשלים עד שהחשיש מחומם. מתבלים בקאיין, מלח ופלפל ומגישים מייד.
מניחים את הנקניקיה למחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מבשלים, שוברים את הנקניק לחתיכות בעזרת מרית או כף, עד שהוא מתחיל לוותר על חלק מהשומן שלו, בערך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים לנקניק את הבצל, הג ' לפנו והפלפלים ומבשלים עד שהם רכים ושקופים, כ -5 עד 6 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומגבירים את האש לגבוהה. מבשלים עד שתפוחי האדמה שחומים מעט, כ -3 עד 4 דקות.
מוסיפים את השעועית השחורה, לחם התירס והודו ומבשלים עד שהחשיש מחומם. מתבלים בקאיין, מלח ופלפל ומגישים מייד.