קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

טורקיה מחדש חשיש

טורקיה מחדש חשיש
טורקיה מחדש חשיש עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתאים ל-6 מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 277 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. אם יש לכם פלפל, פלפל קאיין דאש, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בלחם התירס אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחבת לחם תירס סנדלר תפוחים כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 35 דקות. מתכונים דומים: טורקיה חשיש, טורקיה חשיש, ו טורקיה חשיש.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הנקניקיה למחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מבשלים, שוברים את הנקניק לחתיכות בעזרת מרית או כף, עד שהוא מתחיל לוותר על חלק מהשומן שלו, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
מוסיפים לנקניק את הבצל, הג ' לפנו והפלפלים ומבשלים עד שהם רכים ושקופים, כ -5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומגבירים את האש לגבוהה. מבשלים עד שתפוחי האדמה שחומים מעט, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את השעועית השחורה, לחם התירס והודו ומבשלים עד שהחשיש מחומם. מתבלים בקאיין, מלח ופלפל ומגישים מייד.
מרכיבים שתצטרך
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מניחים את הנקניקיה למחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מבשלים, שוברים את הנקניק לחתיכות בעזרת מרית או כף, עד שהוא מתחיל לוותר על חלק מהשומן שלו, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
מוסיפים לנקניק את הבצל, הג ' לפנו והפלפלים ומבשלים עד שהם רכים ושקופים, כ -5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומגבירים את האש לגבוהה. מבשלים עד שתפוחי האדמה שחומים מעט, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את השעועית השחורה, לחם התירס והודו ומבשלים עד שהחשיש מחומם. מתבלים בקאיין, מלח ופלפל ומגישים מייד.
מרכיבים שתצטרך
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
(צינור גדול)(צינור גדול)