פנה עם קלמרי ומלוואסיה
פנה עם קלמרי ו Malvasia עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 893 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פירורי לחם, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה מרהיב. נסו קלמרי בערב חג המולד / Calamari In Umido per la Vigilia di Natale, פנה עם רוטב עגבניות ופלפל מתוק (פנה Saporite "Il Frantoio"), ו פנה All 'Arbabiata (פנה פיקנטי) עם סנג' ובזה תחנת לואיס החדשה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח. בסיר 12 עד 14 אינץ ' מחממים שמן זית על אש בינונית עד לעישון.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה, 1/2 כוס יין, עגבניות ומבשלים עוד 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הקלמרי ואת פתיתי הפלפל ומתבלים לפי הטעם. מערבבים כדי לערבב את החומרים ולהסיר מן החום ולתת מגניב.
כאשר סיר המים מגיע לקערה מתגלגלת, מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה עד רק אל דנטה.
מסננים היטב ושופכים את הפסטה החמה, מבושל לתוך הסיר עם קלמרי. להחזיר את המחבת לחום ולזרוק עד מצופה היטב ואת קלמרי הוא אטום לחלוטין.
יוצקים לתוך מנה חמה ומפזרים פירורי לחם קלויים, טפטוף עם שמן זית כתית מעולה ומקשטים עם פטרוזיליה וגבינת פקורינו מגוררת.