פנה עם רוטב יוגורט-טחינה
פנה עם רוטב יוגורט-טחינה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 339 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . אם יש לך שום, בצל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו פלאפל עם רוטב טחינה יוגורט, קבב עוף עם יוגורט-רוטב טחינה, ו פיתות הודו עם טחינה-רוטב יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים קלות, לבשל פסטה 10 עד 12 דקות, או עד אל דנטה.
בעוד הפסטה מתבשלת, מערבבים יחד טחינה ומיץ לימון.
מניחים במעבד מזון עם יוגורט, מים, שיני שום; תהליך עד חלקה.
מחממים את השמן במחבת סאוט על חום בינוני.
מוסיף את הבצל, ומבשל עד רך.
מוסיף את הפטריות, ומבשלים עד רך. במהלך הדקות האחרונות של הבישול מוסיפים את הפלפל; הפלפל צריך להיות עדיין קריספיש.
מסננים את הפסטה. לזרוק עם רוטב יוגורט-טחינה, פטרוזיליה קצוצה, ופלפל שחור טחון טרי.
מגישים את הירקות מטוגנים מעל האטריות.