קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות92
מגזין

פנה עם רוטב פלפל אדום וברוקולי

פנה עם רוטב פלפל אדום וברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פנה עם רוטב פלפל אדום ברוקולי. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפלים, עלי בזיליקום, פרחי ברוקולי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 98%. נסו פנה עם רוטב עגבניות ופלפל מתוק (פנה Saporite "Il Frantoio"), פנה עם רוטב פלפל אדום, ו ברוקולי פנה עם רוטב חמאת בוטנים חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות של שמן זית על חום בינוני במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הבצלים ומטגנים אותם במשך כ 5 דקות עד שהם מתרככים; ערבוב מדי פעם. מנמיכים את החום קצת ולהוסיף את השום ופלפל אדום. המשך לבשל את הירקות, ערבוב לעתים קרובות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
ירקירק
שוםשום
בצלבצל
3
במעבד מזון או בבלנדר, קוצצים את השקדים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
4
מוסיפים את תערובת הפלפל-בצל, את החומץ, ואת שמן הזית הנותר; למזג את כל מחית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
פלפלפלפל
בצלבצל
5
מוסיף את המלח, פלפל שחור, קאיין. להתמזג בקצרה לשלב אותם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
מלחמלח
6
מסדרים ספינת ירקות על מים בסיר. מביאים את המים לרתיחה, ומוסיפים את הברוקולי. מכסים את המחבת, ומבשלים את הברוקולי על אש בינונית במשך 5 דקות או קצת יותר, עד שהוא רך כמו שאתה אוהב. שמור את זה חם.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ברוקוליברוקולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
7
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד שהוא פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מסננים את הפסטה, ומחזירים אותה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
יוצקים את רוטב הפלפל האדום, את גבינת הפרמזן, את הברוקולי, ואת בזיליקום לתוך הסיר של פנה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
רוטב חריףרוטב חריף
ברוקוליברוקולי
באזיל!באזיל!
פנה!פנה!
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
מחממים את התוכן על חום בינוני עד הפסטה הוא חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
11
מערבבים היטב.
12
מוסיפים יותר מלח ופלפל לפי הטעם במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
13
תגיש את הפסטה מיד.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה