פנה עם רוטב תרד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פנה עם רוטב תרד. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 242 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, פנה רב דגנים, גבינת עיזים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 27 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 99%. נסו פנה עם רוטב תרד, פנה עם רוטב תרד, ו פנה עם רוטב תרד-ריקוטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הפנה ומבשלים עד שהוא רך אך עדיין יציב לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, כ -12 דקות.
טוחנים את השום במעבד מזון.
מוסיפים את גבינת העיזים, גבינת השמנת, 3/4 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל ומחצית מעלי התרד. מערבבים עד שהתערובת חלקה וקרמית. הניחו את תערובת הגבינה והתרד בצד.
בינתיים מניחים את עלי התרד שנותרו בקערה גדולה.
מסננים את הפסטה, שומרים 1 כוס מנוזל הבישול. כף את הפסטה על עלי התרד בקערה. מגרדים את תערובת הגבינה והתרד מעל תערובת הפסטה וזורקים לציפוי, מוסיפים מספיק נוזל בישול שמור להרטיב. מתבלים את הפסטה, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מפזרים את הפרמזן מעל ומגישים.