הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: פנה עם שרימפס ורוטב שמנת, שרימפס פנה עם רוטב שום, ו שרימפס פנה עם רוטב שום.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
3
מסננים את הפסטה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
4
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
5
מוסיפים את השרימפס, שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד השרימפס להפוך ורוד ומבושלים דרך, כ 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את השרימפס מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
דַק-
6
מוסיפים את העגבניות, בזיליקום 1/4 כוס, פטרוזיליה 1/4 כוס, פתיתי פלפל אדום. מבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
7
מוסיף את היין, מיץ צדפות, ושמנת כבדה. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל במשך 7 עד 8 דקות עד הרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים 1/4 כוס של פרמזן, שרימפס מבושל, פסטה מבושלת, ועשבי תיבול הנותרים. לזרוק יחד עד שכל החומרים מצופים. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פסטה מבושלת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
9
מעבירים את הפסטה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה