מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מסננים את הפסטה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את השרימפס, שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד השרימפס להפוך ורוד ומבושלים דרך, כ 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את השרימפס מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את העגבניות, בזיליקום 1/4 כוס, פטרוזיליה 1/4 כוס, פתיתי פלפל אדום. מבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
7
מוסיף את היין, מיץ צדפות, ושמנת כבדה. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל במשך 7 עד 8 דקות עד הרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
עצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים 1/4 כוס של פרמזן, שרימפס מבושל, פסטה מבושלת, ועשבי תיבול הנותרים. לזרוק יחד עד שכל החומרים מצופים. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.