קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

פנה קוטה עם רוטב פירות יער

פנה קוטה עם רוטב פירות יער
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פנה קוטה עם רוטב פירות יער. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לך פירות יער, ג'לטין, מים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. 21 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: פנה קוטה עם רוטב פירות יער, פנה קוטה עם רוטב פירות יער, ו יסמין-חמאה-פנה קוטה עם רוטב פירות יער.

הוראות

1
בקערה קטנה מרככים ג ' לטין במים קרים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים שמנת, סוכר קונדיטורים ושעועית וניל בסיר. מערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. מבשלים בעדינות במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסירים מהאש וזורקים את שעועית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
4
מוסיפים ג ' לטין ומים לתערובת השמנת החמה. מערבבים עד ג ' לטין מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
יוצקים ל -6 תבניות דריולה משומנות קלות של 1/2 כוס (או תבניות גליליות קטנות אחרות) ומכניסים למקרר למשך הלילה או לפחות 8 שעות.
6
להכנת רוטב פירות היער, שלבו פירות יער וסוכר בקערה. מרסקים מעט פירות יער עם גב כף, ומערבבים פנימה את הברנדי.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
בואו לעמוד שעה עד שיש לו עקביות סירופית.
8
פורמים פנה קוטה ומגישים עם רוטב פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות וטעמים של פטל שחור ודובדבן אדום משובצים בחומציות קיאנטי יפהפייה ובמבנה טאני אלגנטי.