פניני איטלקי קלאסי עם פרושוטו ומוצרלה טרייה
פאניני איטלקי קלאסי עם פרושוטו ומוצרלה טרייה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 429 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם, פרושוטו, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: מוצרלה & פרושוטו פניני, פרושוטו, פטריות שנטרל ומוצרלה פניני, ו סלט תאנה עם פרושוטו, מוצרלן טרי ובזיליקום.
הוראות
חלול החוצה העליון והתחתון חצאים של לחם, משאיר קליפה עבה 1/2 אינץ'; מילואים לחם קרוע לשימוש אחר.
מורחים 2 כפות מיונז על צד לחתוך של כל חצי לחם.
מפזרים בזיליקום וגבינת כוס 1/2 על החצי התחתון של כיכר. למעלה באופן שווה עם פרושוטו, פרוסות עגבניות, ונותר 1/2 כוס גבינה. מכסים בחצי העליון של כיכר.
חותכים כיכר מלא לרוחב ל 4 חתיכות שוות.
מחממים מחבת גריל על אש בינונית. מחבת עם ספריי בישול.
מניחים מחבת ברזל יצוק או מחבת כבדה אחרת על גבי כריכים; לחץ בעדינות כדי לשטח כריכים. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד הלחם קלוי (להשאיר מחבת ברזל יצוק על כריכים בזמן שהם מבשלים).