פניני הודו מתוק ומתובל
פניני הודו מתוק ומתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 81 גרם של שומן, וסך הכל 1052 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל צ'יפוטלה, בייקון, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מתכונים דומים: סקווש בלוט ממולא נקניקיות הודו מתוקות ומלוחות, פילי הודו פניני, ו פניני קפרזה טורקיה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
למלא סיר עם 2 אינץ ' של שמן קנולה ולחמם אותו ל 375 מעלות F. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מסדרים את הבייקון על מגש סדינים עם מתלה.
מברישים את הבייקון עם כמויות זוגיות של סירופ מייפל.
אופים עד קריספ, על 18 עד 22 דקות.
הסר את הבייקון מהתנור כדי מגש מרופד מגבת נייר. תניח בצד.
מערבבים את הקמח, קאיין, ומלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה בגודל בינוני.
מוסיפים את שאלוט פרוס ולזרוק את שאלוט בקמח כדי מעיל באופן שווה. לנער את עודף קמח. עבודה ב 2 קבוצות, מטגנים את shallots עד קריספ, על 2 עד 3 דקות.
הסר אותם מגש מצופה מגבת נייר ומפזרים מלח. תניח בצד.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את המיונז, הצ ' יפוטלס, רוטב adobo, כוסברה, לימון ושום עד בשילוב טוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. תניח בצד.
פרוס את חזה טורקיה לפרוסות 1/4 אינץ'.
הניחו את הלחם על קרש חיתוך גדול.
מורחים מיונז צ ' יפוטלה על כל פרוסת לחם. למעלה כל פרוסת לחם עם פרוסת צ ' דר מעושן וכמה פרוסות של בייקון.
מפזרים כמה שאלוט פריך על 3 פרוסות לחם. שים כמה פרוסות של הודו על גבי הבצל.
מפזרים כמה בצלצלים נוספים על טורקיה. טופס 3 כריכים ולהפיץ כל כריך עם חמאה מומסת מעט.
שים את הכריכים במחבת גדולה על אש בינונית. קוק, לחיצה על הכריך עם מרית, במשך 3 עד 4 דקות בכל צד.
תוציא את הכריכים מהמחבת ותגיש.