קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פנצנלה טוסקנה

פנצנלה טוסקנה
פנצנלה טוסקנה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 588 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך צלפים, גרידת לימון, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו סלט פאנצנלה טוסקני, כאשר פנצנלה טוסקנה פגש את סלט קפרזה, ו פנצנלה(סלט לחם טוסקני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
בקערה, לזרוק את הלחם עם שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מורחים את הלחם על תבנית אפייה ואופים במשך 7 עד 10 דקות, עד פריך מעט. (החלקים לא צריכים להיות פריכים כמו קרוטונים. לחלופין, מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה ונותנים להם להתייבש, להיחשף, למשך כ-24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החומץ, צלפים, גרידה, ושום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
לטאטא כל הזמן, להוסיף את שמן זית כתית נוספת בזרם עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים את הבצל, העגבניות, הפלפלים, המלפפון, השומר והזיתים וזורקים עם הויניגרט. תכוון את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
ויניגרטויניגרט
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
לקרוע את שברי שומר ולהוסיף אותם לקערה יחד עם בזיליקום ולחם. זרוק למעיל. להפריש במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מחלקים את הסלט בין 4 צלחות.
9
מקשטים כל צלחת עם גבינה מגולחת ומגישים. אם אתה מעדיף סלט moister,טפטוף עם קצת יותר שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
10
טעם
11
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
12
מפנטסטיקו מאת ריק טרמונטו, מרי גודבודי ובלינדה צ ' אנג. Copyright (c) 2007 by Rick Tramonto. Published by Broadway Books.ריק טרמונטו, השף הראשי / שותף של Tru בשיקגו, נבחר לאחד מעשרת השפים הטובים ביותר של מזון ויין במדינה בשנת 1994 ונבחר כאחד השפים הגדולים של אמריקה על ידי רוברט מונדבי בשנת 1999
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
הוא גם היה מועמד ארבע פעמים לפרס ג ' יימס בירד לשף הטוב ביותר במערב התיכון, וזכה בפרס בשנת 200
14
טרו, שפתחה את שעריה במאי 1999, הייתה מועמדת לפרס ג ' יימס בירד עבור המסעדה החדשה הטובה ביותר לשנת 2000 וכונתה אחת מ-50 המסעדות הטובות בעולם על ידי קונדה נאסט טרוולר. Tramonto הוא המחבר, עם שותפו גייל גאנד, של בראסרי אמריקאי וביצי קמח סוכר חמאה. מרי גודבודי היא סופרת מזון ועורכת ידועה אשר עבדה על יותר מארבעים וחמישה ספרים. בין תפקידיה האחרונים: Williams-Sonoma Kitchen Companion, The Garden Entertaining Cookbook, And Back to The Table. היא העורכת של ה-IACP Food Forum Quarterly, הייתה העורכת הראשונה של כתב העת קוקס, והיא עורכת בכירה במגזין Chocolatier ו-Pastry Art & Design. טים טרנר (באנגלית: Tim Turner) הוא צלם אוכל ושולחן. הוא זכה פעמיים בפרס ג ' יימס בירד עבור צילום האוכל הטוב ביותר, שזכה לאחרונה בשנת 200
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
15
הפרויקטים הקודמים שלו כוללים את המתכונים של צ 'ארלי טרוטר," בשר ומשחק "של צ' ארלי טרוטר, "הפונדק בוושינגטון הקטנה", "המטבח העולמי החדש" של נורמן (מאת נורמן ואן אייקן), "המטבח של ז' אק פפין " ו "אמריקן בראסרי".
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צלפים סחוטיםצלפים סחוטים1מלפפון, קלופים, זרע, וקצוץמלפפון, קלופים, זרע, וקצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)1נורת שומר, גזוז דק פרוס, בריכות שמורותנורת שומר, גזוז דק פרוס, בריכות שמורות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים1שן שום, טחוןשן שום, טחון4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוקמלח כשר ופלפל שחור סדוק2(יכול להיות או להרחיק)גרידת לימון מגוררתגרידת לימון מגוררת3(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים מגולענים ומחציתםזיתים מגולענים ומחציתם596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגולחת-רג'יאנוגבינת פרמזן מגולחת-רג'יאנו1פלפל אדום, ג'וליאןפלפל אדום, ג'וליאן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום פרוס דקבצל אדום פרוס דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות קרועות של לחם שאור או לחם כפרי, 1 עד 1 1/2 אינץ ' רחבחתיכות קרועות של לחם שאור או לחם כפרי, 1 עד 1 1/2 אינץ ' רחב1פלפל צהוב, juliennedפלפל צהוב, julienned