קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק

פנקייק
פנקייק הוא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 363 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ Foodnetwork יש 13 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. מתכונים דומים: פנקייק יוגורט יווני מחיטה מלאה קינואה {הפנקייקים הכי בריאים שאי פעם הכנתי}, פנקייק ללא גלוטן Fave שלי (ופנקייק פודינג טופי דביק!), ו פנקייק ים צ'יליאני, או Bindaetteok (פנקייק שעועית מונג קוריאני).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה אחרת, להכות את הביצים ולאחר מכן לטאטא בחלב ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק גדולה או מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לטאטא את החמאה לתוך תערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים את החומרים הרטובים לתערובת הקמח, ומקציפים עד שהבלילה העבה נוצרת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
שמירה על המחבת בחום בינוני, מצקת על 1/4 כוס הבלילה על המחבת, כדי להפוך פנקייק. הפוך 1 או 2 פנקייק יותר, דואג לשמור אותם במרווחים שווים זה מזה. לבשל, עד בועות לשבור את פני השטח של פנקייק, ואת החלק התחתון הם חום זהוב, על 2 דקות. הפוך עם מרית ומבשל על 1 דקה יותר בצד השני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מצקתמצקת
8
מגישים מיד או להעביר מגש לכסות באופן רופף עם נייר כדי להתחמם. חזור עם הבלילה הנותרת, הוספת חמאה יותר למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ