פנקייק
פנקייק הוא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 363 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ Foodnetwork יש 13 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. מתכונים דומים: פנקייק יוגורט יווני מחיטה מלאה קינואה {הפנקייקים הכי בריאים שאי פעם הכנתי}, פנקייק ללא גלוטן Fave שלי (ופנקייק פודינג טופי דביק!), ו פנקייק ים צ'יליאני, או Bindaetteok (פנקייק שעועית מונג קוריאני).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח, אגוז מוסקט.
בקערה אחרת, להכות את הביצים ולאחר מכן לטאטא בחלב ווניל.
ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק גדולה או מחבת על חום בינוני.
לטאטא את החמאה לתוך תערובת החלב.
מוסיפים את החומרים הרטובים לתערובת הקמח, ומקציפים עד שהבלילה העבה נוצרת.
שמירה על המחבת בחום בינוני, מצקת על 1/4 כוס הבלילה על המחבת, כדי להפוך פנקייק. הפוך 1 או 2 פנקייק יותר, דואג לשמור אותם במרווחים שווים זה מזה. לבשל, עד בועות לשבור את פני השטח של פנקייק, ואת החלק התחתון הם חום זהוב, על 2 דקות. הפוך עם מרית ומבשל על 1 דקה יותר בצד השני.
מגישים מיד או להעביר מגש לכסות באופן רופף עם נייר כדי להתחמם. חזור עם הבלילה הנותרת, הוספת חמאה יותר למחבת לפי הצורך.