פנקייק גרמני מחבת אפוי
פנקייק גרמני מחבת אפוי יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 465 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הוא די זול מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לכם חצי חצי, ביצים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פנקייק גרמני מחבת אפוי, מחבת כרוב גרמנית, ו מחבת נקניק גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר גדול, לשלב את הביצים, קמח, וחצי וחצי. תערובת על מהירות בינונית עד הבלילה היא עבה למדי וחלק, גירוד את הצדדים של מיכל בלנדר כמה פעמים.
מניחים 4 כפות של חמאה מרוכך בכל אחד משני מחבתות 10 אינץ ' או 11 אינץ יצוק ברזל.
מניחים כל מחבת על אש נמוכה ולהמיס את החמאה.
יוצקים את הבלילה על החמאה המומסת במחבתות, מוודאים שהבלילה מופצת באופן שווה.
בזהירות להחליק את המחבתות לתנור.
אופים את הפנקייק במשך 25 דקות, או עד נפוח וזהוב.
מעבירים את הפנקייקים מהמחבתות ללוחות גדולים או קערות רדודות עם מרית גדולה. מיד לשפוך 2 כפות של חמאה מומסת על כל פנקייק.
מפזרים סוכר של ממתקים ופלחי מקום של לימון עבור סחיטה על גבי פנקייק מסוכר.
סילבר הוא גם המחבר של העוגות הביתיות של בובי. הוא גר בניו יורק.