פנקייק הדלעת היקר של הלן
פנקייק הדלעת היקר של הלן יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: פאי פקאן יקר ערך., צלעות ברביקיו יסולא בפז, ו פאי כפרי יקר ערך..
הוראות
לטאטא חלב חמאה, מחית דלעת, חלמונים ביצה, סוכר, ותמצית וניל יחד בקערה עד מעורבב.
לטאטא קמח עוגה, תבלין פשטידת דלעת, סודה לשתייה, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה ומקציפים לשלב.
מקציפים חלבוני ביצה בקערת זכוכית או מתכת עד פסגות רכות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור תלוליות רכות ולא שיא חד. מקפלים חלבונים ביצה לתוך תערובת חמאה-קמח כדי ליצור בלילת פנקייק.
מחממים מחבת משומנת קלות או מחבת מעל חום בינוני. זרוק הבלילה על ידי כפות גדולות על המחבת ומבשלים עד בועות טופס על גבי, 1 עד 2 דקות. הפוך ומבשל עד השחמה בצד השני, 1 עד 2 דקות. חזור עם הבלילה שנותרה.