פנקייק חמאת בוטנים וריבה
פנקייק חמאת בוטנים וריבה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 933 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו תערובת אפייה, מים, ריבת ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פנקייק חמאת בוטנים וריבה, פנקייק חמאת בוטנים עם ציפוי ג'לי, ו פנקייק חמאת בוטנים וריבה {כל גרגר}.
הוראות
כדי להפוך את הסירופ, לחמם את ריבת הענבים בסיר קטן על חום בינוני גבוה. ממיסים את עמילן התירס ב 2 כפות מים בקערה קטנה. כאשר הג ' לי הפך נוזלי, מערבבים בתערובת קורנפלור. מבשלים עד עקביות סירופ הוא הגיע, על 5 עד 10 דקות.
בסיר קטן לחמם את החלב על אש נמוכה.
לטאטא את חמאת בוטנים ולשלב עד חלקה לחלוטין, ואז להסיר מן החום.
בקערת ערבוב גדולה להוסיף את תערובת האפייה. מערבבים את הביצים ואת תערובת חלב לשלב עד רק incorporated.
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
שים ברזל יצוק גדול או מחבת nonstick מעל חום בינוני. לרסס אותו עם ספריי בישול. שים 1/4 כוס הבלילה פנקייק במרכז המחבת ומבשלים עד חום זהוב. בערך 1 עד 2 דקות לכל צד. כאשר בועות במרכז הפנקייק יש מנופחות, להתהפך ולבשל את הצד השני. אחסן על מגש הסדינים בתנור שחומם מראש כדי להתחמם בזמן הכנת שאר הפנקייקים.
מעבירים את הפנקייקים למגש גדול ומגישים עם סירופ ענבים חם.