קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

פנקייק יוגורט יווני

פנקייק יוגורט יווני
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו לביבות יוגורט יווניות. מתכון צמחוני זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 260 קלוריות. אם יש לכם סודה לשתייה, אחוז יוגורט יווני, אפרסק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 53 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 56%. נסו פנקייק יוגורט יווני מחיטה מלאה קינואה {הפנקייק הבריא ביותר שאי פעם הכנתי}, פנקייק יוגורט יווני, ו פנקייק יוגורט יווני עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הביאו את מיץ האננס והאוכמניות לרתיחה בסיר קטן. מבשלים עד שהאוכמניות מתרככות וקופצות והמיץ מסמיך וסירופי, בערך 15 דקות. מערבבים פנימה את האפרסקים ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסירים מהאש ומניחים בצד.
3
בינתיים מקציפים את היוגורט, הביצים, הסוכר והגרידה בקערה גדולה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים יחד את הקמח, הסודה לשתייה ו 1/2 כפית מלח בקערה קטנה ומקפלים לתערובת היוגורט עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים מחבת טפלון גדולה או מחבת על אש בינונית ומצפים בתרסיס בישול. עובדים בקבוצות, יוצקים את הבלילה בערך 1/4 כוס בכל פעם, ומרווחים באופן שווה את הלביבות, על המחבת או המחבת. מבשלים עד שהצמרות מבעבעות ונראות יבשות מעט, 2 עד 3 דקות, ואז הופכים בזהירות ומבשלים עד להזהבה ומבושלים, 2 עד 3 דקות נוספות. חזור על הפעולה עם עוד תרסיס בישול ואת הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מגישים את הלביבות חמות עם רוטב האוכמניות-אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק