פנקייק מולטיגרין
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קמח, שיבולת שועל מגולגלת, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , שהוא מוצק. נסו פנקייק מולטיגרין, פנקייק מולטיגרין, ו פנקייק מולטיגרין (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את קמח החיטה המלא, קמח רב תכליתי, שיבולת שועל, קמח תירס, ממתיק, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הביצים, יוגורט, חלב ומים.
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך יבש, ומערבבים רק עד רטוב.
מחממים מחבת על חום בינוני, ומעיל עם ספריי בישול.
יוצקים על 1/3 כוס הבלילה לכל פנקייק על המחבת. מבשלים עד בועות להתחיל להיווצר במרכז, ואז להעיף ולבשל עד השחמה בצד השני.