זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קמח, שיבולת שועל מגולגלת, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , שהוא מוצק. נסו פנקייק מולטיגרין, פנקייק מולטיגרין, ו פנקייק מולטיגרין (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את קמח החיטה המלא, קמח רב תכליתי, שיבולת שועל, קמח תירס, ממתיק, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הביצים, יוגורט, חלב ומים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
ממתיק
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1/4 כוס יוגורט תות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך יבש, ומערבבים רק עד רטוב.
3
מחממים מחבת על חום בינוני, ומעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים על 1/3 כוס הבלילה לכל פנקייק על המחבת. מבשלים עד בועות להתחיל להיווצר במרכז, ואז להעיף ולבשל עד השחמה בצד השני.