פנקייק עם רוטב משמש-בורבון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק עם רוטב משמש-בורבון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 442 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, אבקת אפייה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם רוטב בורבון משמש בוער, בורבון אפרסקים וקרם קוקוס פנקייק עם סירופ קרם בורבון, ו זיגוג משמש בורבון.
הוראות
מניחים מתלה תנור במצב בינוני מחממים תנור עד 204°. חמאה קלות צלחת אפיית זכוכית.
בקערה בינונית, מערבבים יחד משמשים, וניל ובורבון עד לשלב.
מוסיפים קינמון וסוכר חום ומערבבים עד משמשים מצופים באופן שווה.
תן לנוח 5 דקות. משמשים מנוקדים עם חמאה ואופים עד שהפרי רך ומיצים מבעבעים, 25 דקות.
בואו להתקרר בעת ביצוע פנקייק.
הפוך פנקייק: להמיס שתי כפות חמאה; להפריש. בקערה גדולה, לטאטא יחד סוכר, קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מוסיפים חלב, חמאה מומסת וביצים ומקציפים עד שהתערובת חלקה.
מחממים מחבת גדולה או מחבת על חום גבוה בינוני.
הוסף שנותר כף אחת של חמאה להמס, ציפוי מחבת. זרוק הבלילה על מחבת, יצירת עיגולים 3 אינץ'. מבשלים עד העליון מבעבע והתחתון הוא השחמה קלה, ואז להעיף ולהמשיך עד מבושל דרך, על 1 דקה יותר. עושה על פנקייק 3 אינץ 16.
מניחים ארבעה פנקייקים על כל צלחת, למעלה עם רוטב משמש-בורבון ומגישים מיד.