פנקייק פורטובלו-תפוחי אדמה
גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת אסיאגו, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. נסו פנקייק תפוחי אדמה פרמזן, פנקייק תפוחי אדמה וכרישה, ו פנקייק בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב היטב. מעיל מחבת nonstick 12 אינץ ' עם ספריי בישול.
מוסיפים 1 כפית שמן; מניחים מעל חום בינוני עד חם. תערובת תפוחי אדמה כפית למחבת; לחץ על החלק העליון. מבשלים 8 דקות או עד תפוחי אדמה הוא פריך משחימים על התחתונה. הפוך פנקייק תפוחי אדמה על תבנית אפייה.
מחבת מעיל עם ספריי בישול; להוסיף הנותרים 1 כפית שמן.
מניחים מעל חום בינוני עד חם. להחזיר פנקייק למחבת, צד לא מבושל למטה. לבשל 8 דקות או עד פריך משחימים. הפוך פנקייק על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; להפריש, ולשמור חם.
מחבת מעיל עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים פטריות, ו לטגן 2 דקות או עד מכרז.
הסר מהחום, ומערבבים בארטישוק.
מפזרים פנקייק עם 1/4 כוס גבינה. למעלה עם תערובת פטריות.
מפזרים אגוזים; העליון עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד מחומם היטב.
מקשטים עם גבעולי רוזמרין טריים, אם תרצה בכך.