פנקייק ריקוטה לימון
צריך ארוחת בוקר צמחונית? פנקייק ריקוטה לימון יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 13 מנות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-321 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח כשר, קמח, סוכר קונדיטור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פנקייק ריקוטה לימון עם קולד לימון ופטל טרי, פנקייק ריקוטה לימון, ו פנקייק לימון ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את הסוכר ואת גרידת לימון, ושימוש בידיים שלך, לשפשף אותם יחד כדי לשחרר את שמנים לימון.
מוסיפים את הריקוטה, חלמוני ביצה, ומלח, ומקציפים עד מעורבב.
בקערה נפרדת, באמצעות מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה על מהירות בינונית גבוהה במשך כ 3 דקות עד שהם יוצרים פסגות בינוניות. לגרוף על שליש מהלבנים לתערובת הביצה, ושימוש במרית גומי, לקפל אותם עד מעורבב.
הוסף את הלבנים הנותרים בעדינות לקפל אותם עד רק מעורבב. אל תערבבי, או שהבלילה תוציא אוויר ותשאיר אותך עם פנקייק גמיש ושטוח.
גריז קל מחבת (רצוי עם פאם) ולהגדיר אותו על חום בינוני עד חם. כף על 2 כפות של הבלילה (או, עבור עוגות גדולות, עד 1/4 כוס) לכל פנקייק על המחבת, על 2 סנטימטרים זה מזה. מבשלים 2 עד 3 דקות, או עד תחתית הפנקייק הם זהובים או "בלונדיני" ואת הקצוות נראים להגדיר. באמצעות מרית רחבה, להפוך את הפנקייקים ולהמשיך לבשל במשך כ 2 עד 3 דקות, או עד התחתון הם זהב המעיינות העליונים בחזרה כאשר נלחץ קלות. חזור עם הבלילה שנותרה, משומן קלות את המחבת בין קבוצות.
מגישים מיד עם פירות טריים אבקה של סוכר ממתקים.