קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות13
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק ריקוטה לימון

פנקייק ריקוטה לימון
צריך ארוחת בוקר צמחונית? פנקייק ריקוטה לימון יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 13 מנות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-321 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח כשר, קמח, סוכר קונדיטור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פנקייק ריקוטה לימון עם קולד לימון ופטל טרי, פנקייק ריקוטה לימון, ו פנקייק לימון ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב את הסוכר ואת גרידת לימון, ושימוש בידיים שלך, לשפשף אותם יחד כדי לשחרר את שמנים לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הריקוטה, חלמוני ביצה, ומלח, ומקציפים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בקערה נפרדת, באמצעות מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה על מהירות בינונית גבוהה במשך כ 3 דקות עד שהם יוצרים פסגות בינוניות. לגרוף על שליש מהלבנים לתערובת הביצה, ושימוש במרית גומי, לקפל אותם עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הוסף את הלבנים הנותרים בעדינות לקפל אותם עד רק מעורבב. אל תערבבי, או שהבלילה תוציא אוויר ותשאיר אותך עם פנקייק גמיש ושטוח.
5
גריז קל מחבת (רצוי עם פאם) ולהגדיר אותו על חום בינוני עד חם. כף על 2 כפות של הבלילה (או, עבור עוגות גדולות, עד 1/4 כוס) לכל פנקייק על המחבת, על 2 סנטימטרים זה מזה. מבשלים 2 עד 3 דקות, או עד תחתית הפנקייק הם זהובים או "בלונדיני" ואת הקצוות נראים להגדיר. באמצעות מרית רחבה, להפוך את הפנקייקים ולהמשיך לבשל במשך כ 2 עד 3 דקות, או עד התחתון הם זהב המעיינות העליונים בחזרה כאשר נלחץ קלות. חזור עם הבלילה שנותרה, משומן קלות את המחבת בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מגישים מיד עם פירות טריים אבקה של סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
פירות טרייםפירות טריים