פנקייק תירס טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק תירס טרי. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו salsan ושמנת, עד 4 אוזניים תירס, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו פנקייק תירס טרי, ספגטי תירס עם תירס בגריל טרי ומוצרלה מעושנת, ו מרק תירס טרי עם ממרח אבוקדו תירס צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סוכר, ו 1 כפית מלח בקערה בינונית.
חותכים מספיק גרעינים מן הקורים למדוד 2 כוסות. באמצעות גב של סכין, לגרד עיסת קלחים ולהעביר לבלנדר עם חלב 1/2 כוס תירס. Purée עד חלקה, ואז מסננים דרך מסננת לתוך קערה בינונית אחרת, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
מוסיפים לתערובת קמח עם נשאר 1 1/2 כוסות תירס לטאטא עד רק בשילוב.
מחממים מחבת מחבת או מחבת כבדה מעל חום בינוני עד חם, ואז מברשת קלה עם שמן. עבודה בקבוצות, יוצקים 1/3 גביע הבלילה לכל פנקייק על מחבת ומבשלים עד בועות להופיע על פני השטח ואת מתחת הם זהובים-חום, על 2 דקות. הפוך עם מרית ומבשל עד תת הם זהובים-חום, על 1 דקה יותר. (להפחית חום אם פנקייק חום מהר מדי.) מחבת שמן קלה בין קבוצות במידת הצורך.